Cultura 07/08/2013

El grup infantil Macedònia traurà nou disc aquesta tardor: 'Flors'

Les integrants inicien una campanya perquè els nens i nenes catalans els facin arribar dibuixos per a la imatge gràfica

Ara
1 min
Les Macedònia / LA FOTOGRÀFICA

BarcelonaEl grup infantil Macedònia traurà nou disc aquesta tardor, el dotzè de la formació, que cada cinc anys canvia de cantants. De moment, no se saben gaire detalls d'aquest nou treball, només que els enregistraments de les noves cançons començaran al setembre i que el disc portarà per títol 'Flors'.

Coincidint amb l'anunci del nou disc, i després d'avançar-ne el títol, Macedònia ha engegat una campanya perquè els nens i nenes de Catalunya participin en la promoció del disc. Per això els demanen que enviïn dibuixos de flors. "Volem que ens regaleu flors! Aquests dibuixos els farem servir per fer el disseny del disc i per elaborar els pòsters, les notícies i tot el que el grup faci al voltant d'aquest treball", expliquen les seves integrants.

'Desperta', el darrer disc del grup infantil i el primer de la tercera generació, s'ha convertit en un dels més exitosos de la banda, amb gairebé 7.000 còpies venudes. En aquest treball hi han debutat, com a integrants de Macedònia, la Maria (llimona), la Sara (mandarina), la Irene (kiwi), la Carlota (pinya) i la Paula (maduixa).

stats