MÚSICA
Cultura 11/03/2012

El grup osonenc Furguson fa gira per Nord-amèrica

X.c.
1 min

BARCELONA.El quintet osonenc Furguson va començar divendres una gira pels Estats Units i el Canadà amb un concert a Washington D.C. Fins al 24 de març, el grup de Gurb tocarà a Filadèlfia, Nova York, Austin (al Festival South by Southwest), Milwaukee, Chicago i Toronto. Tot plegat, tretze concerts organitzats pel segell La Castanya amb el suport de Spain Arts & Culture, el programa cultural de l'ambaixada espanyola als Estats Units.

Furguson, format per Joan Garolera, Eduard Vila, Aleix Vila, Albert Romero i Jordi Erra, va ser un dels grups revelació del 2010 gràcies al disc My friends are my culture , editat per La Castanya i enregistrat als estudis Ultramarinos Costa Brava de Sant Feliu de Guíxols. La seva proposta, síntesi de hardcore i postpunk, és especialment efectiva en directe. A finals de l'any passat, Furguson va compartir una petita gira amb el grup Aliment, que va servir per presentar un disc que havien fet a mitges.

El quintet osonenc ja està començant a preparar el repertori que donarà cos a un nou àlbum, que enregistraran a l'octubre.

stats