TERCERA EDICIÓ DELS PREMIS TIME OUT BARCELONA, AL MERCAT DE LA CONCEPCIÓ
Cultura 19/06/2011

La gran festa de Barcelona

En la seva tercera edició, els premis Time Out Barcelona amplien l'àmbit dels seus guardons: a més d'oci i gastronomia, premiaran les iniciatives culturals més valuoses i arriscades.

Ricard Martín
2 min

Barcelona.Aquest any els premis Time Out Barcelona tornen amb més força i amplitud que mai: en la seva tercera edició, a més de premiar les iniciatives més bones en matèria de gastronomia i oci nocturn, els guardons reconeixeran les propostes culturals més arriscades i amb més talent de Barcelona.

Les categories són aquestes: millor restaurant, millor plat, millor còctel, millor local nocturn, creador de l'any, projecte més innovador i millor obra (de teatre, cinema o música).

Qualitat democràtica

I val a dir que en aquesta edició, la tria dels candidats s'ha fet de la manera més transparent i democràtica possible: en una primera fase de votació, els lectors van poder proposar els nominats a través de la web de la revista. En la segona fase de votacions, els lectors van escollir els guanyadors, que demà es donaran a conèixer. En total han sigut 3.000 lectors de la revista que han participat activament en la tria dels seus candidats.

Fora d'aquesta votació hi ha el premi Time Out 2011, l'únic que es concedirà per decisió d'un jurat. Anirà destinat a premiar la tasca de la persona que a parer de la revista hagi fet més per difondre universalment els valors de Barcelona. La cerimònia del lliurament dels premis tindrà lloc demà al vespre al mercat de la Concepció. L'acte, que presentarà Flora Saura, serà una festa plena d'elements artístics interactius. Mitjançant dues pantalles gegants enfrontades, s'establiran diàlegs entre creadors i professionals de diversos àmbits. Els assistents podran veure com Refree, Sílvia Pérez Cruz i Meritxell Falgueras fan alguna cosa que s'escapa de la seva activitat ordinària. El nexe comú d'aquestes intervencions serà la gastronomia: cada participant en els vídeos recitarà textos de grans autors com Vázquez Montalbán, Pla o Teodor Llorente, referents a la gastronomia. Es preveu que assistiran a l'acte unes 700 persones.

stats