Cultura 26/08/2013

Els catalans sabem guanyar? Sánchez Piñol i Toni Soler ho debaten en un teatre

El projecte 'Instint' es reprèn dilluns que ve, 2 de setembre, amb una sessió sobre el Tricentenari del 1714, al teatre Barts

Ara
1 min

Barcelona"Què ens ensenya la història? Quines lliçons ens dóna una derrota? Els catalans sabem guanyar?" Aquest és el punt d'arrencada de la sessió del projecte 'Instint' que reunirà l'escriptor Albert Sánchez Piñol –autor de 'Victus', la novel·la sobre la Guerra de Successió que va triomfar per Sant Jordi– i Toni Soler, historiador, periodista i comissariat del Tricentenari del 1714 a l'Ajuntament de Barcelona. Repassaran com era la Catalunya del 1714 per intentar "trobar les claus de futur de la política del país".

La cita és dilluns que ve, 2 de setembre, a les 20.00 hores, al teatre Barts.

Amb aquesta trobada, es reprèn després de les vacances d'estiu el cicle de coneixement i entreteniment liderat per Andreu Buenafuente, Albert Om i The Project, que vol donar una nova dimensió al concepte de les conferències. Fins ara ja s'han fet les trobades Teresa Forcades/Albert Om, Jordi Évole/Ana Pastor, Andreu Buenafuente/Ferran Adrià i Risto Mejide/José Corbacho. Se'n poden veure fragments a la web d''Instint': la millor manera de descobrir aquest nou gènere que no és teatre, no és televisió, no és periodisme, no és humor, no són conferències... sinó tot plegat a la vegada, amb proporcions variables de cada ingredient segons els participants i amb participació del públic.

stats