Música
Cultura 27/08/2013

Els Surfing Sirles baixen dels escenaris

Després de la mort del guitarrista Uri Caballero, la banda barcelonina ha decidit no continuar la seva trajectòria musical

Ara
1 min

BarcelonaLa banda barcelonina Surfing Sirles ha decidit abandonar els escenaris. Després de la sobtada mort del seu guitarrista Uri Caballero, el grup no continuarà la seva trajectòria, tal com ha confirmat el seu cantant, Martí Sales. Tot i això, a l'octubre sortirà publicat el tercer disc dels Surfing Sirles, que ja estava enregistrat abans de la mort de Caballero. L'àlbum es titula 'Música de consum' i està editat per la discogràfica Bankrobber.

Les Festes de Sants retran homenatge a Uri Caballero aquest dimecres amb concerts de Marc Espectre, Lo Petit Comitè, El Conjunt Badabadoc i Rauxa. El Sugar Ilegal Fest, que se celebra a Vic el 13 i el 14 de setembre, també recordarà el guitarrista dels Surfing Sirles i li dedicarà la catorzena edició del festival. Una fotografia de Caballero il·lustra el cartell de l'esdeveniment, que enguany comptarà amb les actuacions de Les Cruets, Please Wait i Tropical Ice Land, entre d'altres.

stats