Cinema
Cultura 14/06/2013

Schwarzenegger tornarà a la saga Terminator

L'exgovernador, que tornarà a interpretar el cíborg en la nova entrega, que es rodarà el 2014, ha confirmat que també recupera el personatge de 'Conan el Bàrbar' i el d''Els bessons peguen dues vegades'

Ara
1 min
Arnold Schwarzenegger, EFE.

BarcelonaDe Terminator a Gobernator i, altre cop, a Terminator. L'exgovernador de Califòrnia Arnold Schwarzenegger tornarà a interpretar el cíborg T-800 de la franquícia 'Terminator' en la nova entrega –la cinquena– de la franquícia que preparen els estudis Fox i que es començarà a rodar el gener del 2014. Schwarzenegger va encarnar el personatge per primera vegada el 1984 a 'Terminator' i el va reprendre el 1991 i el 2003, respectivament, a 'Terminator 2' i 'Terminator 3: la rebel·lió de les màquines'. L'actor, que complirà 66 anys al juliol, no ha explicat com s'ho faran per dissimular les arrugues de l'androide.

La de 'Terminator' no és l'única franquícia clàssica que Schwarzenegger vol reactivar. L'actor ha confirmat els plans per ressuscitar 'Conan el Bàrbar' a 'King Conan', en què interpretaria una versió madura i convertida en rei del personatge creat per Robert E. Howard. I també està en projecte la continuació d''Els bessons peguen dues vegades', la comèdia del 1988 en què Schwarzenegger i Danny De Vito interpretaven dos germans bessons.

stats