Cultura 05/01/2013

Quatre noms per a quatre concerts a priori multitudinaris

1 min
Quatre noms  per a quatre concerts a priori multitudinaris

Justin Bieber

Els believers locals tenen una cita amb l'ídol adolescent el 16 de març al Palau Sant Jordi. El cantant canadenc torna a Barcelona, aquesta vegada dins de la gira Believe . El cartell del concert el completen l'australià Cody Simpson i la canadenca Carly Rae Jepsen, la cantant del hit mundial Call me maybe .

Rammstein

El grup alemany de rock industrial passarà pel Palau Sant Jordi el 14 d'abril. El concert forma part del Made in Germany tour , una gira en què Rammstein repassen una trajectòria discogràfica iniciada el 1995 i de la qual van fer un resum en un recopilatori editat a finals del 2011.

Rihanna

El Diamonds world tour de Rihanna aterrarà al Palau Sant Jordi l'1 de juny. La cantant de Barbados defensarà en directe les cançons de l'àlbum Unapologetic , publicat el novembre del 2012. Fins ara el ritme de treball discogràfic de Rihanna és gairebé frenètic: set discos en només vuit anys.

Muse

De moment el grup britànic Muse és l'únic que aquest any té una data reservada a l'Estadi Olímpic Lluís Companys, on actuarà el 7 de juny. El concert està inclòs en la gira de presentació del disc The 2nd law (2012), que també passa per grans estadis del Regne Unit, Holanda i els Emirats Àrabs.

stats