Cultura 14/06/2013

Pet Shop Boys, espectacle total

Borja Duñó
1 min

L'Hospitalet de LlobregatPet Shop Boys són la prova que es pot fer entreteniment per a les masses sense caure en la lleugeresa ni en la cursileria. El seu espectacle Electric -pràcticament idèntic en cadascuna de les seves representacions- utilitza, sense anar més lluny, un fragment de La consagració de la primavera i no resulta ni pedant ni fora de lloc. El moment és aprofitat per presentar al públic la parella de ballarins que fins a aquell moment només havíem pogut veure per pantalla. La dansa és un dels aspectes plàstics que fan d'aquest espectacle en quatre actes un xou digne de ser vist. Els vídeos, els jocs de llums, els canvis de vestuari i la impecable execució vocal i instrumental del duo londinenc van contribuir ahir a la joia d'un públic format per sants bevedors de cervesa, els participants del concurs d'Estrella Damm.

Un tast del que vindrà

El concert va funcionar també com un tast del que es veurà dissabte al Sónar de Nit, i una oportunitat de no veure's en el dilema d'haver de triar entre els Pet Shop Boys i els Jurassic 5.

En total, Chris Lowe i Neil Tennant van despatxar més d'una vintena de cançons, entre les peces d'Electric (que sortirà al juliol), Elysium (2012) i hits com Suburbia . Al tancament d'aquesta edició, el grup encara no havia encarat la recta final del concert, en què sol encadenar la majoria dels seus grans èxits, però veient la resposta del públic, entregat i amb ganes de ballar, la cosa només podia anar a més.

stats