Literatura
Cultura 28/06/2013

'Peccata minuta' de Conxa Rovira guanya el XX Premi de Literatura Eròtica La Vall d'Albaida

L'obra, que combina el sexe i la gastronomia, s'emporta l'únic premi en literatura eròtica convocat per una institució pública a tot Espanya

Ara
1 min

Barcelona'Peccata minuta', de Conxa Rovira, és l’obra guanyadora del XX Premi de Literatura Eròtica La Vall d’Albaida. Dels 23 originals presentats en l’edició de 2013, aquest és el que ha estat mereixedor dels 4.000 euros amb què la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida dota el guardó i el que serà publicat el 2014 a la col·lecció L’Eclèctica. A 'Peccata minuta' l’erotisme es combina amb la gastronomia. Les protagonistes, sempre dones i normalment amb alguna relació de parentiu o amistat, viuen el sexe com el més elemental dels plaers i sense perdre cap oportunitat de gaudir d’ell amb sentit de l’humor.

La fruita fresca, el cafè licor, l’orxata de xufa, la coca amb ametlles o la mistela són pretextos que serveixen a les dones de Peccata minuta per tal de gaudir del sexe.

El jurat, format per Juan Antonio Puchades Arce, Francisca Barahona, Soledat Carreño, Elvira Gimeno i Josep Pastells ha destacat que "es tracta d’una obra que es llegeix amb fruïció i un somriure, ja que, sempre amb sensualitat i elegància, l’humor també està ben present en aquests relats tan originals i plens de picardia".

Conxa Rovira (Carcaixent, 1952) és professora de Llengua i Literatura en l’IES Arabista Ribera de Carcaixent. Ha col·laborat com autora de llibres de text i altres materials didàctics relacionats amb l’ensenyament de la llengua amb Tàndem, Anaya i Bromera.

El Premi de Literatura Eròtica La Vall d’Albaida és l’únic guardó en literatura eròtica convocat per una institució pública en tota Espanya.

stats