Cultura 28/06/2013

Palma Photo no és la Nit de l'Art

Aquest dimecres es transitava amb molta tranquil·litat per les galeries, pel Solleric i Es Baluard

C. Ros
1 min

Palma.La inauguració de Palma Photo deixà clar que no té res a veure amb la Nit de l'Art, tampoc amb el Palma Brunch. "Ni es pretén", afirmava el galerista Xavier Fiol, nou president d'Art Palma. Ahir es transitava amb molta tranquil·litat per les galeries, pel Solleric i Es Baluard. El Palma Photo presenta un bon programa, però som a final de temporada i, segons es comentava, jugava la selecció espanyola... Tanmateix, els aficionats a la fotografia tindran dos mesos per recórrer les exposicions amb la calma necessària. I el que importa és la qualitat del personal, no la quantitat, es deia.

La comitiva de polítics i galeristes es trobà gairebé només acompanyada de periodistes al CCC Pelaires, on es féu la fotografia de sortida en honor de Pep Pinya i els seus deu anys al capdavant d'Art Palma. La foto, i se n'anaren escapats cap al Casal Solleric. Un espai privat i un de públic, tot políticament correcte.

La novetat de Ian Waelder i l'atractiu de Veru Iché varen fer que la Louis 21 i la Sala Pelaires fossin de les més concorregudes. Es va poder veure el director d'Ivory Press Antonio Sanz, els fotògrafs Javier Vallhonrat, Toni Catany i Joan Ramon Bonet... En una taula de la Rambla, sopaven tranquil·lament Rebecca Horn, Jannis Kounellis i la família Kewenig. Aquestes troballes felices també les dóna el Palma Photo.

stats