Cultura 20/06/2013

Es posa en marxa una ruta de vins i menjars a Barcelona basada en les novel·les de Vázquez Montalbán

La visita recorre alguns dels locals més emblemàtics que apareixen a les novel·les de Pepe Carvalho, la creació més famosa de l'escriptor barceloní

Acn
1 min

BarcelonaL'agència de viatges especialitzada en rutes enoturístiques Viemocions posarà en marxa dimecres que ve, 26 de juny, una ruta de vins i menjars a Barcelona basada en el detectiu Pepe Carvalho, el famós personatge literari de les novel·les de Manuel Vázquez Montalbán. L'itinerari, que s'inaugura coincidint amb el desè aniversari de la mort de l'escriptor, passa per llocs tan emblemàtics com la cocteleria Boadas i els restaurants Can Lluís i Casa Leopoldo. També es visiten altres parts del barri del Raval que formen part de l'univers literari de Vázquez Montalbán i s'acompanya el recorregut amb explicacions sobre l'escriptor i fragments dels seus llibres.

La ruta guiada es fa en grups d'entre sis i dotze persones i comença a les set de la tarda. El preu inclou el guia, els menjars, els vins i un llibre de la ruta amb les lectures seleccionades de Vázquez Montalbán.

stats