Cultura 28/08/2013

Michael Douglas i Catherine Zeta-Jones se separen

Segons la revista 'People' es tracta d'una separació temporal i cap dels dos no ha demanat el divorci

Ara
1 min

BarcelonaMichael Douglas i Catherine Zeta-Jones han decidit donar-se un temps per reflexionar sobre el futur de la seva relació. Ho revela aquest dimecres la revista 'People', que cita dues fonts properes a la parella. La publicació recorda que fa quatre mesos que no se'ls veu junts, i que durant aquest temps han assistit per separat a diversos esdeveniments i fins i tot han fet vacances per separat. Tot i així, explica 'People', cap dels dos no ha iniciat els tràmits per divorciar-se legalment, la qual cosa fa pensar que la separació podria no ser definitiva.

Douglas, de 68 anys, i Zeta-Jones, de 43, es van casar el 2000 i tenen dues filles, de 13 i 10 anys. La seva relació ha passat per moments complicats, especialment pels problemes de salut que han patit tant l'un com l'altre. El 2010, Douglas va patir un càncer de laringe –provocat, segons va revelar ell mateix fa pocs mesos, pel sexe oral– i ella s'ha hagut de tractar dues vegades per un transtorn bipolar, l'última vegada tot just al maig. Segons 'People', totes aquestes dificultats han perjudicat la relació, que s'ha acabat trencant.

A principis d'aquest mes, la revista 'Star' ja havia publicat que havien arribat a un acord per divorciar-se, i llavors ja s'apuntaven els problemes de salut com a detonant per a la separació.

stats