Cultura 21/06/2013

Llagostins amb maionesa, paté i vuit begudes alcohòliques… L'últim sopar de James Gandolfini

L'actor que encarnava a Tony Soprano hauria menjat i beure amb excés abans de morir, segons el 'New York Post'

Agències
2 min

RomaL'últim sopar de l'actor James Gandolfini, que va morir dimecres a Roma després de patir un infart, va estar protagonitzat per l'excés. Segons que ha informat el 'New York Post', l'actor va ingerir grans quantitats de menjar fregit i va beure vuit begudes alcohòliques. Amb tot, fonts mèdiques insisteixen que l'actor, que va morir en l'ambulància de camí a l'hospital, no tenia problemes de salut. La seva mort es deu a causes naturals.

L'actor nord-americà, conegut mundialment per interpretar el paper del mafiós Tony Soprano a la popular sèrie televisiva 'Els Sopranos', va morir a Roma, on passava uns dies de vacances. Tenia 51 anys. Segons fonts citades pel diari, hores abans de patir l'infart l'actor va estar sopant amb el seu fill Michael, de 13 anys, al restaurant de l'hotel Boscolo Exedra de Roma. Gandolfini va demanar per a ell sol llagostins fregits que va untar amb maionesa i salsa picant i una gran quantitat de paté. "Gairebé tot el que va ordenar estava fregit. Òbviament, això li va causar problemes al cor", diu una font citada pel Post. A més, durant el sopar l'actor va beure vuit begudes alcohòliques, com rom, pinya colada i cervesa.

Aproximadament tres hores després d'aquest sopar Michael va trobar al seu pare inconscient en la seva habitació de l'hotel. Els metges van intentar reanimar-lo sense èxit i Gandolfini va ingressar a l'hospital ja mort. Abans de sopar, l'actor i el seu fill havien fet turisme per Roma, i havien visitat el Vaticà.

Les últimes fotos de Gandolfini en els dies previs a la seva mort a Roma mostren l'actor amb mirada "demacrada i amb una copa a la mà", sempre segons el 'Post', que afirma que el guanyador del premi Emmy havia tingut problemes amb l'alcohol en els últims mesos i havia assistit a diverses reunions d'Alcohòlics Anònims al barri novaiorquès de West Village.

stats