Cultura 19/08/2013

L'autor del còmic que inspira 'El Genet Solitari' diu que la pel·lícula és "poc seriosa"

El català Esteve Polls es mostra decepcionat amb el film que protagonitza Johnny Depp

1 min

Esteve Polls, creador de personatges tan clàssics com Condor i Macbeth durant els anys 60 i 70, i des de la passada dècada responsable de la saga d''El Genet Solitari' o 'El Zorro', entre d’altres, ha criticat el film que s'estrenarà el proper dia 21 a Espanya i que protagonitza Johnny Depp. 'El Genet Solitari', dirigit per Gore Verbinski i distribuït per Walt Disney, és, en opinió de Polls, "poc seriós". Segons el dibuixant, que viu a Sant Cugat, la pel·lícula té "molt d'humor" i, al paper, els personatges i les seves històries són "molt seriosos".

Al film, Depp és Toro, un nadiu americà. Amb John Reid, que interpreta Armie Hammer, lluiten contra les injustícies. En opinió de Polls, Depp fa "el mateix personatge que a 'Pirates del Carib'". Polls té una llarga experiència en el món del 'western' i del còmic. Havia treballat en el còmic 'El bo, el lleig i el dolent', que al cinema va protagonitzar Clint Eastwood.

'El Genet Solitari' es fa 'lone ranger' quan té només 18 anys, perquè el seu germà i el seu pare moren assassinats. Toro és un altre supervivent. Els soldats nord-americans pràcticament aniquilen la seva tribu.

stats