Música
Cultura 19/06/2013

L'Acustiqueta farà ballar els més petits amb concerts d'Abbey Road, The Pinker Tones i Albert Pla

La segona edició del festival espera acollir del 30 d'agost a l'1 de setembre més de 15.000 espectadors

Ara
1 min

BarcelonaLa segona edició de l'Acustiqueta, el festival dedicat als més petits, arriba a finals d'agost a Figueres amb el repte de superar l'assistència de l'any passat. L'organització de l'esdeveniment vol acollir enguany més de 15.000 persones, i per això ha ideat tres dies de concerts i tallers perquè l'activitat no s'aturi en cap moment. Les versions infantils dels Beatles seran presents a l'esdeveniment de la mà d'Abbey Road, que precedirà l'actuació de l'actor Andreu Rifé ('Polseres vermelles').

El duet de música electrònica The Pinker Tones compartirà escenari amb el cantant Albert Pla i els músics Jofre Bardagí, Txell Sust i Salva Roncero actuaran conjuntament amb l'espectacle 'Zoomwats', que posa música als contes tradicionals. L'Orquestra Di-Versiones i Landry El Rumberu completen el cartell del festival, que enguany amplia els espais i triplica l'aforament.

A banda de les actuacions musicals, el festival oferirà tallers i activitats per a grans i petits amb el nou espai JOCS, que reunirà diversos estands d'empreses amb propostes familiars. A més, en el marc de l'Acustiqueta els museus de Figueres acullen propostes infantils i el festival ofereix paquets especials d'allotjament per a famílies.

stats