Cultura 26/08/2013

Justin Timberlake triomfa als MTV Music Awards

La gala va arrencar amb l'estrena en viu del nou senzill de Lady Gaga, 'Applause'

Efe
2 min

Nova YorkJustin Timberlake va ser el gran triomfador de la gala dels MTV Video Music Awards en una nit que va veure el retorn de Lady Gaga als escenaris i una reaparició molt breu del grup 'N Sync. Timberlake es va emportar el guardó al millor vídeo de l'any per 'Mirrors', així com el premi especial que porta el nom del desaparegut Michael Jackson.

Macklemore, Ryan Lewis i Mary Lambert van protagonitzar un altre dels grans moments de la nit quan van interpretar el tema 'Same love'. El vídeo d'aquest himne a favor de l'acceptació de l'homosexualitat va guanyar el premi al millor videoclip de contingut social. "Els drets dels gais són drets humans. No hi ha cap separació", va proclamar Macklemore en rebre el guardó.

Taylor Swift va guanyar el premi al millor vídeo d'intèrpret femenina amb 'I knew you were trouble', mentre que Selena Gómez es va imposar en la categoria del millor vídeo pop amb 'Come and get it'.

Lady Gaga va obrir la cerimònia interpretant l'últim tema que ha tret al mercat, 'Applause', amb un vestit blanc que recordava l'hàbit d'una monja. En la seva reaparició en un escenari després de diversos mesos retirada per una lesió de maluc, Lady Gaga va rebre unes esbroncades inicials. Les queixes es van convertir en aplaudiments quan el tema va agafar ritme i la intèrpret es va canviar de roba. La cantant nord-americana es va canviar de roba en quatre ocasions i va acabar vestida només amb un biquini fet de petxines.

Justin Timberlake no només va ser l'estrella de la nit pels premis. Va interpretar diversos temes. En un d'ells van reaparèixer els seus companys del grup 'N Sync. Era la reaparició més esperada de la nit, després que algunes filtracions haguessin escalfat l'ambient. Així i tot, el quintet va interpretar un tema, 'Bye, Bye, Bye'.

Katy Perry va clausurar la nit amb la posada de llarg del seu nou senzill, 'Roar' en un escenari situat a l'emblemàtic pont de Brooklyn. Durant la gala, que es va celebrar al Barclays Center de la mateixa ciutat, també van actuar One Direction, Kanye West, Bruno Mars i Miley Cirus. El duo francès de música electrònica Daft Punk va lliurar un dels premis i va interpretar un tema juntament amb Pharrell Williams i Nile Rodgers.

stats