MÚSICA
Cultura 20/06/2013

Julieta Venegas i el duo Sanjosex-Chicuelo, estrelles del Festival Cadaqués

El certamen, amb 22 actuacions al programa, tindrà lloc del 3 al 18 d'agost

Efe
1 min

CadaquésLa mexicana Julieta Venegas i el duo format pel cantautor català Sanjosex i el guitarrista flamenc Chicuelo protagonitzaran una de les actuacions més destacades del Festival de Cadaqués, que tindrà lloc del 3 al 18 d'agost en aquest municipi de la Costa Brava. Els organitzadors de la cita han presentat avui un programa que compta amb 22 actuacions que es repartiran per diferents escenaris de la localitat, en la qual va habitar el pintor Salvador Dalí.

La cita arrencarà i conclourà a l'església de Santa Maria, escenari del seu naixement en els anys 70, que acollirà un concert de l'Orquestra de Cadaqués amb motiu del seu 25è aniversari. Els espectacles de més format tindran lloc a Sa Conca, on actuarà, a més de Julieta Venegas i el duo Sanjosex-Chicuelo, el grup Obrint Pas.

El jazz tindrà el seu espai a Perafita-Celler Martin Faixó, i altres escenaris de la població acolliran nombrosos concerts gratuïts per a públic familiar, entre els quals destaca el de l'Orquestra Fireluche. 'Viu Espriu', un espectacle de poemes acompanyats de música del poeta, contribuirà a la celebració de l'Any Espriu.

stats