CANÇÓ D'AUTOR
Cultura 08/06/2013

Joan Isaac celebra els 40 anys de trajectòria a Capdepera

Hi presenta el llibre 'Bandera negra al cor'

Ara Balears
1 min

Palma.El cantautor català Joan Isaac ha triat Capdepera per presentar avui a les 19.30 hores el llibre dels seus 40 anys de trajectòria musical. Escrit per Luis García Gil, a la portada surt el cantant i a la contraportada el cantant i Margalida. Ambdós tenen una amistat llarga produïda per les circumstàncies de la vida, les mateixes que el dugueren a escriure A Margalida , cançó esdevinguda himne popular.

Per tot això, la cançó, el llibre i Margalida, Joan Isaac presenta Bandera negra al cor a Capdepera, una llarga trajectòria resumida en un llibre però que no és la seva cloenda. Com diu el cantant: "Continuaré gravant cançons fins que no tingui res a dir". Tant és així, que després de la presentació mostra també el darrer disc, Piano, piano , amb el pianista Enric Colomer.

El pròleg del llibre és de Joan Manel Serrat, "mite i amic", que destaca d'Isaac que "és un cantant que ha remat amb les cançons sovint a contracorrent...".

Amb setze discs a l'esquena, una trajectòria plena d'alts i baixos però amb la sort d'haver pogut mostrar a la gent la seva feina, Joan Isaac arriba anit al Teatre de Capdepera, amb l'ànim d'empènyer la gent a "la rebel·lió, a cercar la utopia i el que és impossible".

stats