Cultura 28/06/2013

El Grec arrenca amb una festa popular que combina música, teatre i cinema

Els Catarres, els Comediants, Lax'n Bustos i una projecció de 'Blancaneu', amb una banda de 25 músics, obren el festival

Ara
1 min
Blancaneu

BarcelonaEl festival de teatre de Barcelona arrencarà amb una gran festa popular que lideraran Els Comediants. Una de les grans companyies de l'escena catalana celebrarà, amb els barcelonins, el seu 40è aniversari a l'Avinguda Maria Cristina. Es projectarà el tràiler del documental 'Amb el sol a la maleta', es podrà tornar a sentir la música de la Terra (la banda sonora de la cloenda dels Jocs Olímpics de Barcelona) i un gran globus terraqüi, amb una trapezista, sobrevalorà els carrers de Barcelona. "Aquesta inauguració, que combina diferents espais i diferents disciplines artístiques, reflecteix el que m'agradaria que fos l'apertura del Grec", ha assegurat el director del festival, Ricard Simó.

Els altres protagonistes de la inauguració del Grec seran Els Catarres, que presentaran el sue nou treball, 'Postals', que combina el bon humor i el pop-folk. Tancaran la nit, també a l'Avinguda Maria Cristina, els Lax'n Bustos i el seu nou disc 'Tot és més senzill'. A pocs metres, al Fossat de Santa Eulàlia, Sala Montjuïc inaugurarà una nova temporada de cinema a la fresca. Després d'un concert de PixieDixie, es podrà veure 'Blancaneu'. El film mut i en blanc i negre, que ha triomfat als Goya i als Gaudí, es projectarà amb la interpretació en viu de la banda sonora d'Alfonso de Villalonga. L'interpretarà la Sinfonietta Monteolvido, una banda de 25 de músics dirigits per Raoman Gottwald. Villalonga i el director de 'Blancaneu', Pablo Berger, no faltaran a la cita.

stats