Enbreu
Cultura 25/06/2013

8 cases de la Gerreria acolliran el Festival de cultura domèstica

Cultura a Casa ha obert una campanya de micromecenatge per via de verkami a fi d'aconseguir doblers i no dependre de cap subvenció pública.

A. Zurimendi
1 min

PalmaArts escèniques

Els activistes culturals Tina Codina i Miquel Ferrer presentaren ahir el I Festival domèstic Cultura a Casa, que tindrà lloc del 19 al 29 de setembre. La mostra inclourà les actuacions de diferents artistes, com ara Jansky, Abigail y la cosa del Pantano, Wild Honey, Roberto Martínez, Vivian Caoba i Fran MM Cabeza de Vaca. Totes les actuacions es duran a terme en vuit habitatges particulars ubicats al barri de la Gerreria. Es continua així amb la característica del projecte Cultura a Casa: que siguin els veïns mateixos els que posin ca seva com a escenari on actuar.

Galeria a casa

El festival disposa d'una segona pota anomenada Galeria a Casa, comissariada per Tolo Cañellas, que consisteix a traslladar per uns dies una galeria comercial a un espai domèstic on, a més a més, els artistes mateixos oferiran obres fetes especialment per a l'ocasió a un preu no superior a 50 euros. Els participants són Rubenimichi, Bartomeu Sastre, Equipo Ahhhhh!!, Julià Panadés, Ana Cabello, Nauzet Mayor i Andrés Senra.

Perquè el certamen sigui viable econòmicament, els organitzadors han de menester 4.500 euros amb els quals sufragar els viatges dels artistes de fora de Mallorca. Per aquest motiu, Cultura a Casa ha obert una campanya de micromecenatge per via de verkami a fi d'aconseguir els doblers i no dependre de cap subvenció pública.

stats