Cultura 30/08/2013

Clint Eastwood se separa de la seva dona

Dina Ruiz, experiodista de 48 anys, ha explicat que Eastwood i ella mantenen una bona amistat, malgrat que fan vides separades des de fa temps

Efe
1 min
El cineasta Clint Eastwood amb la seva dona, Dina Ruiz / EFE

Los AngelesL'actor i director Clint Eastwood, de 83 anys, s'ha separat de la seva dona, Dina Ruiz, després de 17 anys de matrimoni, segons informa la revista 'Us Weekly'. La informació va ser confirmada per la mateixa Ruiz.

L'experiodista, de 48 anys, ha explicat que Eastwood i ella mantenen una bona amistat, malgrat que fan vides separades des de fa temps.

Una font de la revista sosté que la parella es va separar amistosament fa més d'un any, el juny del 2012. "Clint es va desenamorar fa un temps", afirma la font.

Eastwood i Ruiz, que tenen una filla en comú −Morgan, de 16 anys− es van casar el 31 de març del 1996.

El cineasta és pare de set fills més, tot i que només va estar casat anteriorment en una ocasió, amb Maggie Johnson. Amb ella va tenir dos fills: Alison i Kyle.

Dina Ruiz i la seva filla Morgan van aparèixer juntes al 'reality' televisiu 'Mrs. Eastwood & Company', del canal I!, en què també hi sortia Francesca, una altra de les filles d'Eastwood, fruit de la relació amb l'actriu Frances Fisher.

El programa, que va estar en antena l'any passat, seguia les aventures de la família Eastwood a Carmel by the Sea, la ciutat de Califòrnia de la qual l'intèrpret va ser alcalde des del 1986 fins al 1988.

A l'abril, la premsa nord-americana va publicar que Ruiz havia ingressat en una clínica de rehabilitació per tractar-se d'una depressió i de problemes d'ansietat.

stats