Cinema
Cultura 09/08/2013

El Capità Harlock tornarà a solcar l'espai a Sitges

La programació animada del festival inclourà aquesta cinta inspirada en el famós manga de Leiji Matsumoto, que va donar peu al mític 'anime' emès per TVC a mitjans dels 80

Ara
1 min

Barcelona'Space Pirate Captain Harlock', de Shinji Arakami, una espectacular versió del famós manga de Leiji Matsumoto, produïda per Toei Animation –amb més de 30 milions d'euros de pressupost–, serà una de les pel·lícules d’animació que competiran a la Secció Oficial Fantàstic de la propera edició del Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya, que se celebrarà de l’11 al 20 d’octubre. El manga també va inspirar un popular 'anime', 'El capità Harlock', que TVC va emetre a mitjans dels anys 80.

També a la Secció Oficial del Festival s'hi podrà veure '009 Re:Cyborg', de Kenji Kamiyama, director responsable de la sèrie 'anime' 'Ghost in the Shell: Stand Alone Complex', que aquí adapta el clàssic manga de ciència-ficció de Shotaro Isshinomori.

L'encarregada d’inaugurar la secció Anima’t serà la producció coreana 'The Fake', de Yeon Sang-ho, que l’any passat ja va ser present a Sitges amb 'King of the Pigs'. Altres títols que destaquen a la secció són la producció brasilera 'Río 2096: A Story of Love and Fury', de Luiz Bolognesi, triomfadora al prestigiós Festival d’Animació d’Annecy; el film d’episodis 'Anime Mirai', posada de llarg dels nous talents de Production I. G.; 'Cheatin', el nou llargmetratge de tot un clàssic de Sitges com és Bill Plympton; o l’esperada 'Evangelion 3.0 You Can (Not) Redo', nova entrega de la popular saga nipona.

stats