MÚSICA
Cultura 16/03/2013

Acaba el compte enrere del xou de Justin Bieber

L'ídol juvenil aterra al Palau Sant Jordi en el moment més convuls de la seva carrera

Xavi Serra
2 min

BarcelonaDos anys després de la primera visita, avui s'ha de produir el retrobament de Justin Bieber amb el públic barceloní. L'hora prevista són les 7 del vespre, en un Palau Sant Jordi on les fans del cantant porten setmanes fent guàrdia per aconseguir el millor lloc des del qual admirar les evolucions de Bieber i estripar-se les cordes vocals.

Aquesta és, almenys, la previsió. Bieber arriba a Barcelona després d'unes de les setmanes més crítiques de la seva carrera i envoltat de sensacions negatives: en un concert recent celebrat a Londres, un retard de dues hores va allargar el recital fins a una hora en què ja no funcionava el transport públic, la qual cosa va provocar les ires dels pares dels fans; en un altre concert londinenc, Bieber va desmaiar-se a l'escenari i va interrompre l'actuació 20 minuts; i dies més tard, a Lisboa, va cancel·lar un concert per "causes imprevistes".

Des del seu compte d'Instagram, el cantant de 19 anys va sortir al pas dels rumors que el situaven en una clínica de rehabilitació. "Tothom al meu equip em diu: «Has de tenir la premsa contenta», però estic cansat de tantes mentides. Sóc una bona persona amb un cor gran i no he fet res per tenir tota aquesta premsa negativa", va publicar Bieber.

A Madrid, sense incidents

Dijous al vespre, Bieber va oferir a Madrid un concert sense més incidents que un retard de 40 minuts. All around the world va obrir l'actuació basada en el repertori i els números de ball del canadenc, muntatges de vídeo i focs artificials. Temes com Take you , Somebody to love i Beauty and a beat -amb solo de bateria inclòs- i As long as you love me també van sonar al Palacio de los Deportes, que va vibrar especialment amb els hits Believe i Boyfriend , que va posar fi al concert.

La prèvia del xou de Barcelona no s'ha escapat de la quota de polèmica que últimament persegueix el cantant. Després d'anunciar en un primer moment que els menors de 16 anys no podrien entrar al recinte si no els acompanyava un tutor, la promotora Doctor Music va modificar fa uns dies l'edat mínima per accedir-hi sense supervisió als 14 anys, la qual cosa va provocar les queixes dels pares que havien comprat l'entrada obligats. La primera informació, de fet, s'ajustava a la normativa del departament d'Espectacles per als concerts juvenils que es fan després de les 7 del vespre. Però la promotora va demanar una ampliació extraordinària de l'horari que les autoritats van concedir a partir de dos informes positius de l'Ajuntament i la policia. Així doncs, els menors de 14 anys podran accedir al recinte acompanyats d'un adult i a partir dels 14 anys només caldrà presentar el DNI. El compte enrere de la tempesta hormonal està a punt d'acabar i, si res ho impedeix, Bieber subministrarà avui una nova ració d'emocions i llàgrimes.

stats