VÍDEO
Balears 13/06/2013

Un fals vídeo d'una televisió alemanya mostra Mallorca com un land germànic d'alcohol i mal gust

La versió subtitulada a l'espanyol del programa d'humor de 'La Sexta' acumula devers 18.000 visites a YouTube en pocs dies

ARA Balears
1 min

PalmaUn vídeo del suposat canal alemany FTL que mostra Mallorca com "un land més" del país germànic ja ha aplegat devers 18.000 visites a YouTube en just una setmana. "Sóc en un lloc que segons la Wikipedia és Espanya però que en realitat és territori alemany, avui, per la FTL: Mallorca, colònia alemanya", comença el reportatge d'una televisió germànica que en realitat no existeix.

El vídeo, publicat a YouTube per 'La Sexta', està doblat a l'espanyol i no para d'acumular visites, però en realitat no és de cap televisió germànica, sinó del programa d'humor de la cadena espanyola anomenat 'Así nos va'.

El presentador, que ja havia emès una sèrie de reportatges humorístics i crítics amb la societat espanyola des d'un suposat prisma d'un alemany, aterra aquest pic a Mallorca per mostrar compatriotes seus beguts, que es comporten sense educació i vestits amb mal gust. "A nosaltres ens avergonyeixen", diu, referint-se als "alemanys de Mallorca", però no es descuida de mostrar tota l'illa com un destí just per als qui cerquen alcohol, festa i platja.

El vídeo, que és una peça d'humor, només mostra imatges de les zones turístiques més degradades de l'illa, sobretot de l'Arenal, intercalant-hi algun pla d'altres llocs com ara la Seu, però sense fer referència a la realitat de la major part de l'illa. Alguns dels entrevistats parlen dels "pobres espanyols" que no tenen doblers i d'altres situen l'illa al plànol confonent-la en les Canàries.

stats