Corrupció
Balears 19/06/2013

Vicens diu que les comissions d'UM a Can Domenge no varen ser un cas aïllat

A la seva declaració al judici, l'ex conseller de Territori afirma que a Son Oms també hi hagué suborn

Antònia Artigues
1 min

PalmaLa declaració més esperada del dia s'ha produït a partir de les 16:45 d'avui. Després de la de l'advocat acusat Santiago Fiol, ha arribat el torn de Bartomeu Vicens. L'ex conseller de territori, que acudeix al judici des de la presó on compleix condemna, ha confirmat davant el tribunal que hi hagué una comissió de 4 milions d'euros pel cas de Can Domenge. La comissió la va pagar Sacresa, tal i com ja havia confirmat l'empresari Román Sanahuja, i la cobraren els màxims responsables d'Unió Mallorquina, segons ha explicat Vicens.

Bartomeu Vicens ha ratificat tots els aspectes de la seva confessió, lliurada al tribunal fa unes setmanes, i que ha provocat un important daltabaix en aquest cas, forçant altres confessions com la de l'empresari Sanahuja i la de Miquel Nadal, que ha tengut lloc avui matí. Vicens ha volgut afegir que en la seva opinió, Can Domenge era una bona oportunitat per fer un projecte urbanístic important per Palma, i a la vegada finançar Unió Mallorquina.

En un moment de l'interrogatori, a preguntes del fiscal, l'ex conseller de Territori no ha tengut cap problema en reconèixer que les comissions de Can Domenge no varen ser un fet aïllat, sinó que hi hagué altres casos de suborn, com el polígon de Son Oms.

stats