Balears 28/06/2013

Tria universitat amb el cercador Unportal.cat i l'ARA

Tots els lectors poden utilitzar el servei, i els subscriptors de l'ARA, a més a més, tenen accés gratuït l'àrea 'premium' de la web especialitzada d'educació superior

Ara
1 min
LA UNIVERSITAT MÉS CARA 
 L'Observatori del Sistema Universitari alerta que les universitats catalanes són ara un 75% més cares que les de la resta de l'Estat.

BarcelonaUnportal.cat, la web de l'educació superior, i l'ARA t'ofereixen a partir d'aquest divendres informació sistematitzada sobre els estudis universitaris: notes de tall, preus, cerca geogràfica, tots els graus, màsters, recorreguts, assignatures, idiomes, formació continuada...

La part en obert de la web Unportal.cat és d'accés lliure per a tots els lectors del diari, mentre que els subscriptors, gràcies a un conveni firmat per l'ARA i Unportal.cat, tenen accés gratuït a tota la informació de l'àrea 'premium' d'aquest portal especialitzat i actualitzat permanentment, concebut per facilitar la tria dels estudis universitaris en funció dels interessos i necessitats personals.

Entra-hi des d'aquí o des del cercador que hi ha a la columna dreta d'aquesta pàgina. Descobreix tot el que necessites saber per triar els teus estudis universitaris.

stats