Balears 23/08/2013

Tots els sectors, units contra els hotelers

Un dels factors que més han marcat aquesta "crisi" política i empresarial és la reacció de bona part dels sectors a favor del lloguer turístic

1 min

Un dels factors que més han marcat aquesta "crisi" política i empresarial és la reacció de bona part dels sectors a favor del lloguer turístic. Restauradors, camps de golf, l'associació de supermercats, sales de festes i promotors varen reaccionar des del primer moment en conèixer la reforma de la Llei d'arrendaments urbans feta pel govern Rajoy.

Tots aquests sectors han estat aglutinats per la Cambra de Comerç, que va acollir les reunions i que d'alguna manera ha esdevingut la cara visible dels empresaris que reclamen a Delgado una regulació dels lloguers turístics. Tan aviat com veieren la iniciativa de tots els sectors, els hotelers decidiren respondre-hi i convocaren una roda de premsa en la qual el seu president va fer referències dures als pisos de lloguer.

Aurelio Vázquez va parlar de seguretat, de massificació i d'altres aspectes ambientals que no han caigut gens bé entre els diferents col·lectius empresarials, que consideren els lloguers turístics com una oferta de qualitat, "fins i tot en alguns segments molt superior a segons quina oferta hotelera", deia ahir un dels representants dels empresaris, que s'estima més no ser identificat. "Aquí hem de viure tots amb dignitat", va afirmar, molt enfadat amb els hotelers.

stats