Balears 09/08/2013

Rajoy bateja Mallorca com la "illa de Palma'

El lapsus del president a Marivent inunda les xarxes socials d'ironia i crítiques

quim torres
1 min
Rajoy dirigint-se a la premsa.

PalmaDesprés del seu famòs "fin de la cita", Mariano Rajoy s'ha tornat a convertir en el gran protagonista a les xarxes socials quan en la seva compareixença de premsa a Marivent després d'entrevistar-se amb el rei, ha batejat Mallorca com la "illa de Palma".

El president del govern ha tengut el lapsus quan es referia a l'incendi que assolà els municipis d'Andratx, Estellencs i Calvià i la tràgica experiència que viviren els veïns "de la illa de Palma".

A les xarxes socials la befa per l'error per l'error del president del govern de l'estat no es va fer esperar i a twitter, sota el hashtag #isladepalma, els acudits i les crítiques foren molts.

"Ara resulta que tots els habitants de la illa som palmesans o llonguets?"; "És que no sé ni què dir. Que la ciutadania doni majoria absoluta a en Rajoy i en Bauzá me deprimeix tant q no puc ni fer acudits de #isladepalma"; "Només per això hauria de dimitir #isladepalma vergonyós"; "Satisfet de ser a l'illa de Palma, on vinc a donar el condol pel descarrilament del terratrèmol. Fin de la cita"; deien algunes de les piulades.

stats