Balears 04/08/2013

Quatre ferits lleus i 218 habitacions desallotjades per un incendi en un hotel

El foc només ha afectat una habitació de deu metres quadrats de l'establiment de la Platja de Palma. Els bombers han fet sortir els hostes a causa del fum

Efe
1 min

PalmaEl petit incendi a l'habitació de la neteja d'un hotel de la Platja de Palma, el Playa Golf, ha obligat a desallotjar 218 habitacions a causa del fum i ha deixat ferides lleus quatre persones.

Els Bombers de Palma han informat que tres dels ferits han estat atesos al lloc dels fets, un per inhalació de fum, un altre per una ferida a la cama, un més per un cop al colze, mentre que la quarta persona sí que ha estat traslladada a un centre hospitalari per luxació en un turmell.

L'avís, rebut devers les 6.30, alertava de molt fum a la cambra de neteja d'uns deu metres quadrats de la tercera planta de l'hotel, que és l'únic espai que ha estat afectat per l'incendi que ara investiga la Policia Nacional.

Hi han arribat uns vint bombers i cinc vehicles -dues autoescales, dues autobombes i un vehicle de comandament-de la dotació de la Platja de Palma i del parc central, que hi han fet feina fins a les 9.15. Després de comprovar que no hi hagués cap perill han permès la tornada dels hostes, que han quedat reubicats a les habitacions que no estan afectades pel fum i en hotels propers.

stats