Balears 06/06/2013

El PP queda tot sol en el Pacte per l'educació

1 min

Els grups de l'oposició al Parlament coincidiren ahir a demanar al PP que acabi amb la "farsa" de la ponència pel Pacte per l'educació, perquè el PP hi ha quedat tot sol i, fins i tot, la plataforma cívica que hi participava ha romput relacions amb el Govern.

Per PSIB i MÉS, no té sentit mantenir una ponència perquè "el PP faci un pacte amb ell mateix", afirmà el socialista Vicenç Thomàs. I més quan aquesta ponència frena la tramitació parlamentària i costa doblers. "O es recupera el consens o la ponència és una comèdia", afirmà Biel Barceló, qui recalcà que el PP no pot pretendre parlar de pactes per l'educació quan pren totes les decisions de manera unilateral i sense parlar amb ningú. En aquest sentit, deixà entreveure que si el Govern retiràs el Decret de tractament integrat de llengües podrien tornar a la ponència.

La popular Mabel Cabrer assegurà que l'oposició "no vol fer feina per l'educació" i només cerca el consens "de paraula", però no amb fets. La diputada els demanà que es repensin la seva posició i s'incorporin a la ponència.

D'altra banda, el regidor d'Educació de Cort, Sebastià Sansó, es reuní ahir amb la nova consellera d'Educació del Govern, Joana Maria Camps, per analitzar diversos assumptes educatius. Sansó va destacar, acabada la reunió, "la bona sintonia existent amb la consellera a l'hora de cercar acords".

stats