Balears 20/06/2013

Nadal confirma que el Consell va fer el concurs a mida per a Sacresa

Deixa l'expresidenta del Consell al marge de la manipulació de la venda de Can Domenge: "Munar no sabia els detalls del tràfec d'informació amb Sacresa"

Enric Borràs Abelló
1 min
Miquel Nadal i Maria Antònia Munar, ahir al judici

PalmaL'exvicepresident del Consell de Mallorca Miquel Nadal ha confirmat avui al tribunal que el Consell de Mallorca ve fer un concurs públic a mida de Sacresa per vendre els terrenys de Can Domenge, fins i tot ha admès que hi va haver suborn, tot i que no n'ha volgut parlar. Diu que ho farà al Jutjat d'Instrucció que l'investiga.

Nadal, en la declaració al judici de Can Domenge, ha reconegut que es va preparar el concurs públic a partir de la informació que enviava Sacresa, encara que assegura que no hi havia cap contrapartida a canvi, en aquell moment, i que llavors no es va adonar que donava "avantatge" a l'empresa fent-los el concurs a partir de les seves peticions. "Els senyors del Sacresa tenien avantatge, però el concurs va ser impecable i no el vàrem manipular", hi ha insistit Nadal.

D'una altra banda, l'exvicepresident ha mantingut Munar al marge de la manipulació del concurs: "Munar no va tenir coneixement del meu tràfec d'informació ni del del senyor Vicens amb els senyors de Sacresa", ha dit; i ho ha remarcat diverses vegades. Reconeix que la idea de fer un concurs i no una subhasta era de Munar, però no la vincula amb el concurs fet a mida per a Sacresa.

stats