Balears 06/06/2013

Munar s'haurà de presentar als jutjats dos pics per setmana

Fins ara ho feia cada quinze dies. El judici de Can Domenge s'ajorna fins dia 19. José Antonio Choclán, l'advocat de Correa, confirma que la defensarà

A. Artigues
1 min

PalmaA Maria Antònia Munar li queden tretze dies per preparar el judici de Can Domenge. Just acaba de canviar d'advocat, ha deixat Biel Garcias per canviar-lo per José Antonio Choclán -defensor de Francisco Correa en el cas Gürtel-, però el tribunal no li permet ajornar més el procés per la venda del solar del Consell de Mallorca.

L'expresidenta del Consell i del Parlament ha presentat aquest dijous al matí a l'Audiència de Palma un escrit en què el seu nou advocat confirma que s'avé a representar-la. La Fiscalia ha rebaixat el to en contra de l'expresidenta del Parlament i del Consell de Mallorca i ha acceptat, com a única mesura cautelar, que Munar es presenti dos pics per setmana als jutjats de pau de Costitx. Fins ara ho feia cada quinze dies.

El fiscal ha estat més suau que no ahir i ha desistit de la vista per reclamar més mesures cautelars per no perjudicar la causa, segons ha dit, i perquè ha admès que Munar tenia la voluntat de presentar-se als jutjats quan li ho ordenassin.

Tot i que Choclán demanava més temps per preparar el cas i avisava que per a dia 17 tenia altres compromisos judicials, el tribunal només li ha donat dos dies més: el judici començarà el 19 de juny. La secció segona de l'Audiència de Palma entén que els altres compromisos judicials, excepte un judici decidit després que es fixàs la data del de Can Domenge, són tan sols diligències i, per tant, el procés per la venda del solar del Consell hi ha de passar al davant.

stats