Corrupció
Balears 03/06/2013

Munar renuncia al seu advocat dos dies abans del judici de Can Domenge

Es dóna per fet que l'expresidenta del Parlament intenta aconseguir que se suspengui la vista oral, prevista per dimecres dia 5

Antònia Artigues
1 min

PalmaMaria Antònia Munar ha presentat avui un escrit davant l'Audiència mitjançant el qual renuncia al seu advocat defensor, Gabriel Garcias. L'expresidenta del Parlament ha comparegut avui i ha notificat la seva decisió, tot i que Garcias havia estat el seu advocat tots aquests anys. Falten només 48 hores perquè comenci el judici de Can Domenge, que sentenciarà sobre la venda dels terrenys propietat del Consell a Sacresa-Ferratur. Munar és una de les principals acusades i fonts jurídiques asseguren que la decisió de l'expresidenta del Parlament i del Consell unes hores abans del judici seria una estratègia per intentar forçar-ne una suspensió.

Cal recordar que fa dues setmanes l'exconseller i home de confiança de Munar, Bartomeu Vicens, va presentar un escrit de confessió en què admetia que cobraren 4 milions d'euros de comissió per l'adjudicació de Can Domenge a Sacresa-Ferratur, quan hi havia una oferta molt millor per part de Núñez i Navarro. Vicens va lliurar també una part de la suposada comissió a l'Audiència, com a prova.

stats