Balears 18/06/2013

Miquel Nadal, a punt de confessar

L'advocat de l'expolític d'UM ha anat avui a l'Audiència de Palma

Jaume Perelló
1 min
Tot i haver intentat evitar-ho, Maria Antònia Munar haurà de comparèixer avui davant la justícia. Ara bé, possiblement el judici se suspendrà avui mateix.

PalmaLa representació legal de Miquel Nadal s'ha presentat avui matí davant l'Audiència de Palma enmig d'una gran expectació per la probable confessió de l'exdirigent d'Unió Mallorquina, acusat en el judici del cas Can Domenge, que comença aquest dimecres. Tot i que s'esperava que Nadal lliuràs un document com va fer Bartomeu Vicens fa unes setmanes, no ha estat així. El lletrat no ha registrat cap document, sinó que senzillament ha conversat amb els funcionaris judicials.

A la sortida de l'Audiència, l'advocat de Nadal no ha volgut parlar, però tot apunta que demà, abans de comencar el judici, Miquel Nadal canviarà la seva versió dels fets pels quals està acusat i que, per tant -com el seu company Vicens-, podria admetre que la venda de Can Domenge va ser per via d'un concurs manipulat i que Sacresa va pagar una comissió per l'adjudicació.

stats