Les reaccions
Balears 09/08/2013

L'anunci de vaga per a l'inici de curs no deixa indiferent a ningú

1 min

El PP alerta del fracàs

El PP balear optà ahir per valorar, des del respecte al dret de vaga, la convocatòria d'aturada a l'ensenyament que ha fet l'STEI-i per al primer dia del proper curs escolar. Amb tot, els populars tampoc no es varen estar de recordar que l'any passat l'inici de curs començà amb una petició perquè els pares no duguessin els infants a l'escola i "va fracassar".

L'Assemblea no ho critica

L'Assemblea de Docents, que impulsa la convocatòria d'una vaga indefinida, valorà ahir que l'STEI-i comenci a fer passes cap als seus postulats, tant pel que fa al fet que es plantegin una vaga indefinida com per les reivindicacions que la justifiquen. Amb tot, el portaveu de l'Assemblea, Iñaki Aicart, advertí que una vaga d'un dia, com la que ha convocat l'STEI-i, és inútil.

IPFB la veu "il·legal

L'Instituto de Política de Familia de Baleares (IPFB) donà ahir arguments al Govern per intentar invalidar una vaga indefinida, si s'arriba a convocar. Considera que una vaga indefinida de professors podrà ser declarada "ilícita o il·legal" per ser convocada "per motius polítics" com és la derogació dels decrets TIL i de la llei de símbols, com marcaria la legislació.

stats