SEGONA DIVISIÓ B
Balears 15/06/2013

L'Ajuntament decreta el tancament cautelar de l'Estadi Balear

Restarà clausurat fins que no es descartin tots els perills i s'informi favorablement sobre la seguretat

M. R.
2 min

Palma.L'Ajuntament de Palma va decretar ahir el tancament cautelar de les instal·lacions esportives de l'Estadi Balear. El motiu, les deficiències que es detectaren en l'estabilitat de l'estructura i el consegüent risc que implicava pel seu ús públic. La clausura del camp de l'Atlètic Balears coincideix amb l'obertura del túnel de connexió entre la via de cintura (Ma-20) i la carretera de Manacor (Ma-15), el qual es va obrir al trànsit dijous i que té la sortida just davant una de les portes d'entrada de les instal·lacions baleariques .

L'Estadi Balear estarà tancat fins que no es descartin tots els perills i s'informi favorablement sobre la seguretat d'emprar una instal·lació que dia 8 de maig va complir els 53 anys de vida.

Cal recordar la condició d'estadi municipal de la instal·lació. La Procampo, l'associació de copropietaris, va cedir el camp l'any 2006 a l'Ajuntament i a l'Atlètic Balears. Segons es va apuntar en la nota de premsa que va fer pública el club blanc-i-blau, l'entitat ha complit sempre amb les estipulacions previstes en el contracte de cesió.

Tot i les diferents obres de millora que la directiva encapçalada per Fernando Crespí hi ha efectuat per mantenir-lo en condicions, no s'hi pogué dur a terme una rehabilitació integral que acabàs amb la malmesa salut de la instal·lació palmesana. Aquesta rentada de cara va coincidir amb la disputa de la final de la fase d'ascens a la Segona Divisió que la temporada 2011/12 va jugar l'Atlètic davant el Mirandès.

Durant aquella setmana es recordarà la imatge de Fernando Crespí i Rafel Duran pegant bots damunt un dels gols per comprovar la vibració que s'hi produïa. S'ha de recordar que en aquell partit davant el Mirandès l'estadi es va omplir de gom a gom.

Així, l'Atlètic Balears està l'espera de notícies que li permetin tornar a la seva casa. En cas contrari, els problemes per a la Societat Anònima Esportiva augmentarien de manera exponencial.

stats