Societat
Balears 14/08/2013

Una persona sense sostre morta en ple carrer de Palma

El cadàver l'han trobat a la plaça de la Reina

Ara Balears
1 min

PalmaUna persona sense sostre morí en la matinada de dimarts a dimecres a la cèntrica plaça de la Reina de Palma. El cadàver d'aquest ciutadà fou trobat en les primeres hores del matí pels seus companys i, moments després, efectius sanitaris comparegueren al lloc de l'incident per comprovar que el ciutadà era mort.

Fonts de la Policia Local de Palma destacaren que, en principi, es creu que les causes de la mort no són altres que les naturals. Ara bé, també apuntaren que el Grup d'Homicidis de la Policia Nacional estudiava el cas per analitzar si el motiu de la mort podria haver estat un altre.

Segons el testimoni de diversos menadors de galeres recollits per IB3, el ciutadà mort era "molt conegut" a l'entorn del passeig del Born i feia molt d'anys que vivia a la zona. A més a més, altres sense sostre de la zona denunciaren que havien telefonat el dia abans al servei d'Emergències demanant l'arribada d'una ambulància perquè l'atengués. Però fonts oficials tant del servei 112 com del 061 negaren ahir tenir constància d'aquestes cridades en el registre d'entrada. Ara bé, sí que reconegueren haver rebut un avís per atendre una persona èbria, malgrat que el servei s'hauria aturat en rebre l'avís que la Policia Local se'n feia càrrec.

stats