Balears 19/08/2013

Convoquen una protesta a Palma contra la llei homòfoba de Rússia

Tindrà lloc davant l'església ortodoxa russa de Ciutat aquest divendres matí, tot coincidint amb les concentracions als consolats de Rússia a Barcelona i Madrid

1 min

Palma no quedarà fora de les convocatòries contra la nova llei homòfoba de Rússia, previstes per a divendres d'aquesta setmana. De fet, ALEAS-Esquerra Unida ha convocat una concentració davant l'església ortodoxa russa de Ciutat per denunciar "la situació de desemparament legal en què han quedat els membres del col·lectiu LGTBI a Rússia, després de les lleis de Putin contra la 'propaganda homosexual".

Un portaveu de l'entitat explica que "són Putin i l'Església ortodoxa els que estan incitant tota aquesta violència gratuïta i, per tant, us convidam a no desenvolupar cap activitat que generalitzi o englobi la totalitat del poble rus".

A més, la mateixa font adverteix que "si en toquen una, ens toquen a totes".

La protesta serà simultània a les concentracions convocades en la mateixa data i hora enfront de les ambaixades russes a Madrid i Barcelona.

Aquestes protestes s'afegeixen als gestos de suport rebuts pel col·lectiu LGTBI durant el Mundial d'atletisme que s'acaba de disputar a Rússia, en el qual destacades atletes s'han posicionat en contra de la llei homòfoba.

stats