Balears 06/06/2013

El GOB acusa Delgado de legislar segons els interessos dels hotelers

Critica el conseller de Turisme pel decret llei que permetrà fer créixer els hotels de la Platja de Palma

ARA Balears
1 min

PalmaLa portaveu del GOB, Margalida Ramis, ha acusat el conseller de Turisme, Carlos Delgado, de "privilegiar un cop més el sector hoteler regulant a la carta els seus interessos", en referència al decret llei que permetrà fer dos pisos més als hotels de quatre o cinc estrelles de la Platja de Palma. "Una vegada més, la mateixa excusa per permetre'ls més 'privilegis' que ells anomenen 'mesures especials'", ha insistit Ramis en un comunicat.

Segons els ecologistes, el conseller "és molt aficionat a inventar-se 'declaracions' per tal de permetre il·legalitats urbanístiques", en referència a la declaració de "zona turística madura" que hauria de servir per traslladar el decret que permet fer més alts els hotels a d'altres zones de Mallorca. Ramis critica que es faci possible fer encara més densa la primera línia.

"Malauradament, la iniciativa de regular a la carta el sector hoteler no és nova i ja la vàrem haver de lamentar quan es va impulsar el que es va conèixer com a decret llei Nadal i que va veure's recollit i emparat per la llei Barceló", ha assegurat Ramis, que no s'oblida del govern del Pacte. La portaveu del GOB també ha carregat contra el sector hoteler, que "s'aprofita de la situació econòmica actual per exigir al Govern 'privilegis' al marge de la legalitat, com l'increment d'altures amb l'excusa de la millora de categoria".

stats