Societat
Balears 19/08/2013

Educació diu que el 99,9% de les reivindicacions dels docents són "política"

Guillem Estarellas, mà dreta de la consellera d'Educació, assegura que el TIL s'aplicarà sí o sí i defensa que no s'ha aprovat "a corre-cuita"

Ara Balears
1 min

PalmaEl secretari autonòmic d'Educació, Guillem Estarellas, ha carregat avui contra els professors que promouen la vaga indefinida a les aules a partir de l'inici de curs, previst per al 13 de setembre. Estarellas, concretament, ha assegurat que "el 99,9% de les seves reivindicacions són una reacció política".

L'alt càrrec d'Educació s'ha expressat així davant els micròfons d'El Faristol, a IB3, en una entrevista concedida aquest matí en la qual també ha defensat que les línies polítiques les marquen els resultats electorals.

Respecte de l'aplicació del TIL, Estarellas ha defensat que "no s'ha aprovat a corre-cuita", sinó que ha estat fruit d'un procés de redacció i treball de tot el curs. Per això, ha instat els docents a complir les ordres que emanen de la Conselleria d'Educació, ja que "els funcionaris tenen l'obligació i el deure d'acatar les normes". Justificava així l'escapçalament dels equips directius de tres escoles de Maó, la darrera setmana de juliol, per haver-se oposat a complir el TIL.

Des de la Federació d'associacions de pares i mares FAPA han titllat de "publireportatge" l'entrevista realitzada per IB3 aquest matí, en el marc del programa El Faristol.

stats