Societat
Balears 01/08/2013

La consellera Camps viatja ara a Menorca després de prendre el control de tres escoles de Maó

Visitarà en breus minuts les obres del CEIP Àngel Ruiz i Pablo del Castell. Ha avançat la visita tres hores i així evitarà coincidir amb una protesta prevista contra el TIL

A. Zurimendi
1 min

PalmaLa consellera d'Educació, Joana Maria Camps, s'ha desplaçat avui a Menorca per visitar les obres del CEIP Àngel Ruiz i Pablo, al municipi del Castell. I ho fa, precisament, l'endemà de fulminar els directors de les tres escoles 'rebels' de Maó que s'han negat a aplicar el TIL. Es tracta de Margalida Seguí, Jaume Bonet i Rafel Andreu.

Camps realitzarà aquesta visita, a partir de les 10 hores, acompanyada pel delegat territorial d'Educació, Julián Hernández, i pel batle del Castell, Lluís Camps.

La consellera, però, ha avançat la visita a les obres tres hores abans del previst inicialment. Segons assegura el gabinet de la consellera, es tracta de "motius d'agenda". Ara bé, Camps evitarà d'aquesta manera encarar-se a la protesta que la comunitat educativa ha convocat a la mateixa escola a partir de les 12.30 hores.

De fet, fonts sindicals des de Menorca apunten que l'ambient està "crispat". Prova d'això seria el pronunciament conjunt de totes les escoles de Menorca en contra d'aplicar el TIL, segons informa Menorca Diario.

stats