Balears 03/06/2013

El fiscal recorrerà la sentència de la Paca

Antònia Artigues
1 min

PalmaLa Fiscalia ha anunciat aquest matí que presentarà recurs de cassació davant el Tribunal Suprem contra la sentència de l'Audiència de Palma que absol la Paca i 36 acusats més per tràfic de drogues. L'absolució, que ha causat gran polèmica, es basa en el fet que el tribunal ha considerat nul·les les proves derivades de les intervencions telefòniques i els escorcolls domiciliaris practicats, declarats il·legals.

El recurs del ministeri púbic contra l'absolució de la matriarca de Son Banya suposa que la sentència no esdevindrà ferma per ara i, per tant, tampoc no s'hauran de reintegrar de moment a la Paca els prop de 550.000 euros, cotxes i joies que foren intervinguts durant l'operació Kabul.

Tanmateix, el fiscal ja havia advertit que emprendria les mesures necessàries per retenir els doblers decomissats a la Paca i als altres acusats i així ho ha demanat ja a l'Audiència Provincial. La Fiscalia manté que els doblers i altres efectes tenen procedència il·lícita i en vol saber l'origen.

stats