ENTREVISTA A UN CLIENT
Balears 15/06/2013

Carlos: "La meva filla no es farà prostituta"

Entrevista amb un client habitual

Maria Fuster
2 min

D'on sou i de què treballau?

Som madrileny, però vaig venir a 7 anys. Als 13 vaig començar a treballar en la construcció. Durant 18 anys he fet habitatges sense aturar. També he estat 8 anys a la fàbrica de ciment de Lloseta.

Quant gastau en prostitució?

Poc. Quinze, vint o trenta euros. La resta és per menjar, que és el més important. Pag 200 euros de lloguer i tenc una pensió de 526 euros.

Com viviu el fet de ser-ne client?

Ho visc malament, perquè són dones que van al que van, però també sé que més d'una ho fa perquè li fa falta, tenen fills, necessiten doblers per menjar. Però no som jo tot sol, som molts els clients, i molts són homes casats.

Ho deis a algú?

No, a ningú! Això mutis. Però ma mare és l'única que ho sap. Si no arrib a final de mes, em diu: "Ja te n'has anat de porques?". Jo li dic que no, que he anat al bingo, perquè de vegades hi vaig. Així no faig mal a ningú. Tanmateix... més o menys sovint hi has d'anar, per desfogar-te, però jo a la meva parella o a la meva dona no l'he enganada mai amb una d'aquestes. Això sí, no ho he dit a cap de les meves exparelles, tampoc a la darrera amb la qual vaig tenir una filla, que ara té 10 anys.

I com és la relació amb la vostra filla?

Bé! La telefon tots els dissabtes i duc la seva foto a la cartera. És el més guapo que tenc.

Què us semblaria que la vostra filla exercís la prostitució?

Ja estaré jo a l'aguait que no es faci prostituta. No, no! No s'hi farà. Li diria: "Mira, nina, això sí que no!"

Pensau com ho viuen les dones?

Elles duen una vida molt dolenta. Em diuen que han de cercar-se la vida; ho veig normal. No és una feina qualsevol, fer feina de cambrera o en una oficina ho veig molt millor, perquè es llancen a perdre, es fan pols. Crec que aquesta vida no és per a una dona, però no tenen més remei que fer-ho.

Heu tingut cap contacte amb una víctima de tràfic?

No, no, mai. Però crec que les de Romania que vénen són totes així.

Maltractaments o violència n'heu vist?

Presenciat no, però elles m'ho han dit i n'he vist les marques. En vaig conèixer una que va venir tota marcada. Li vaig dir: "Això et passa per juntar-te amb qui et juntes, t'hauries de cercar un bon home com jo". Fa anys, jo a la meva parella li vaig pegar una bufetada. Me'n penediré tota la vida. Se me'n va escapar. Però va ser la darrera vegada. Al contrari, si ara ho veig, les ajud. Un dia vaig dur una dona a Son Espases que l'havien atupada.

Com afecta la crisi?

Les ionquis ho fan per 10 o 15 euros per anar a Son Banya. A mi se m'han oferit per 4 euros i jo no ho he acceptat perquè si després m'assabent que li ha pegat una sobredosi me'n sentiré culpable tota la meva vida. Jo pag 25 o 30 euros.

Què s'ha de fer amb la prostitució?

Bauzá hi hauria de fer alguna cosa, però més policies no, d'això ja n'estam saturats.

stats