Balears 22/08/2013

"Cal iniciar tot d'una el desmuntatge del palau de congressos"

La coalició MÉS diu que Cort no pot continuar intentant col·locar l'edifici "a la desesperada" i aposta per començar-ne el desmantellament

1 min

La coalició MÉS proposa desmuntar l'estructura de l'inacabat palau de congressos i qualifica de "desesperada i sense rumb" l'actuació del PP per vendre l'hotel adjunt a l'edificació.

Segons el portaveu de MÉS a l'Ajuntament, Antoni Verger, "el PP de Cort actua a cegues, a la desesperada i sense rumb". Així es desprèn, diu la coalició, després que el regidor de Turisme, Álvaro Gijón, afirmàs públicament que "hi ha un pla B" però es negàs a facilitar-ne cap detall.

L'explotació del palau de congressos ja s'ha ofert en tres concursos diferents i tots han quedat deserts (per falta d'ofertes o perquè les enviades no complien els requisits). Així que MÉS rebutja "la darrera operació de maquillatge del PP, que pretén vendre l'hotel per un preu inferior al cost de construcció i al valor del solar" sobre el qual s'aixeca l'estructura.

MÉS precisa que després de fer-ne el desmuntatge, "caldrà reciclar i vendre el material aprofitable". Segons el regidor Verger, aquesta mesura suposarà per als comptes municipals un estalvi mensual de 470.000 euros i evitarà que l'erari públic hagi de fer front al pagament de 70 milions d'euros, que és la quantitat que es deu.

stats