Balears 01/08/2013

Cabrer: "El PSOE i Més tenen un comportamemt il·legal i absolutista"

La portaveu del PP valora com a "positiva" l'actuació de la consellera d'Educació, Joan Maria Camps, a Menorca

ara balears
1 min
La popular Mabel Cabrer anuncià les intencions del Govern amb la llei de símbols.

PalmaEl PP, mitjançant la seva portaveu parlamentària Mabel Cabrer, va mostrar el seu suport a l'actuació de la consellera d'Educació, Joana Maria Camps, la qual va cessar a tres directors d'institut de Menorca per incomplir el decret del trilingüisme. Cabrer va qualificar de "positiva" la decisió de Camps i va lamentar que"PSOE i Més alabin als directors que no volen complir la normativa" perquè això "demostra qui té un comportament il·legal i absolutista".

Cabrer ha assenyalat que el seu grup, i més directament la consellera Camps, treballen perquè "el curs escolar comenci amb la màxima normalitat i, sobretot, amb el compliment de la nova normativa".

La portaveu conservadora assenyala que "no es pot consentir que per motius polítics o partidistes hi hagi funcionaris públics que incompleixin de manera premeditada la normativa". "Es tracta de garantir que la tercera llengua s'implanti aquest curs, perquè el que ens importa sobretot és l'educació dels nostre fills i ens crida l'atenció que el Grup Més critiqui aquest model quan molts dels seus representants saben com és d'important l'aprenentatge de l'anglès i paguen perquè els seus fills estudiïn fora". "En el PP volem que això sigui un privilegi de qui ho pugui pagar sinó de tots els pares i mares perquè puguin comptar amb l'ensenyament de l'anglès dins el model educatiu de la nostra comunitat", va afegir Cabrer, que rebutjà la possible compareixença a la cambra parlamentària de Camps.

stats