Balears 06/08/2013

El rei i Bauzá coincideixen que cal més contundència contra els qui provoquen incendis

El president i el monarca eviten parlar de corrupció i del pederasta espanyol indultat al Marroc

Q. Torres
1 min

PalmaEl rei Joan Carles de Borbó ha coincidit aquest matí amb el president, José Ramón Bauzá, que cal que el Codi Penal consideri una major contundència contra aquells que, per negligència, provoquin incendis com el que la setmana passada cremà més de 2.300 hectàrees a la serra de Tramuntana.

Així ho ha explicat el president Bauzá després de mantenir una audiència de mitja hora amb el monarca al palau de l'Almudaina. En la reunió, han comentat la situació de les Illes Balears, sobretot pel que fa a l'incendi i a la conjuntura econòmica, però no han parlat en cap moment de corrupció. Tampoc no han tractat de la qüestió del pederasta espanyol que va indultar el rei del Marroc després de la visita de Joan Carles fa uns dies i que ara ha tornat a ser empresonat.

Tot i que el rei es mou amb dificultat -i duu una crossa per caminar-, Bauzá ha destacat el seu "extraordinari" estat de salut i el seu caràcter "entranyable". Ha insistit que el monarca és un mallorquí més i que la societat de les Illes està encantada que la família reial vingui a l'estiu a Mallorca.

stats