TRANSPARÈNCIA
Balears 13/08/2013

Armengol i Barceló declaren menys d'un terç dels ingressos que té Bauzá

Això segons les declaracions de renda de l'any 2012 que el PSIB-PSOE i MÉS penjaren ahir als seus webs

Ll. P.
1 min
El portaveu de MÉS, Biel Barceló, declarà uns retribucions de                62.044 euros.

Palma.Els portaveus dels grups parlamentaris a l'oposició, Francina Armengol i Biel Barceló, declararen a Hisenda uns ingressos durant l'any passat inferiors a un terç del total que presentà el president del Govern, José Ramón Bauzá. La socialista tingué unes retribucions dineràries de 62.044 euros més uns rendiments bancaris de 888 euros. L'ecosobiranista declarà 65.033 euros més uns rendiments de 70. Cap dels dos no presenta ingressos al marge de la seva activitat política.

Això segons les declaracions de renda de l'any 2012 que el PSIB-PSOE i MÉS penjaren ahir als seus webs . El líder del PP balear ho va fer la setmana passada i també va obligar a fer el mateix la resta de diputats del seu partit. Bauzá declarà uns guanys de 213.433 euros, més de la meitat dels quals provenen de beneficis que li generen activitats econòmiques al marge del seu càrrec com a president del Govern.

Arran de la polèmica pels seus beneficis com a titular d'una farmàcia, l'any passat Bauzá va fer públiques les seves declaracions de renda i de béns i d'activitats. Els diputats de MÉS ho feien d'anys enrere i finalment tots els diputats del Parlament les acabaren publicant. Tot i així, no hi ha cap acord oficial perquè enguany es faci el mateix.

stats